Головна » 2015 » Вересень » 20 » Зустріч з учасниками АТО та волонтерами.
10:54
Зустріч з учасниками АТО та волонтерами.
Незабутня зустріч
Зараз усіх хвилюють події, які відбуваються на Сході. Щоразу ми з тривогою слухаємо радіо, дивимося телебачення або шукаємо іформацію в Інтернеті. Та розповідь, почута з уст очевидців, западає в душу надовго.
Так нещодавно у Великопобіянській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч з учасником АТО Медведюком Юрієм Васильовичем та волонтером Твердохлібом Михайлом Васильовичем.
Після року перебування на Сході Медведюк Юрій повернувся додому. Він захищав кордони нашої Батьківщини біля Станиці Луганської.
Діти з цікавістю слухали розповідь про тяжкі солдатські будні під обстрілами, переглядали відео та фотографії, зняті воїном, куштували солдатський пайок.
Колишній випускник Великопобіянської ЗОШ, волонтер Твердохліб М.В., який зараз проживає у м.Хмельницькому, розповів, чим займаються волонтери, як вони допомагають нашим військовим. Учасник Майдану, Михайло Васильович розповів як очевидець про події на Майдані під час революції Гідності.
Гості привезли з собою національні прапори з побажаннями та підписами воїнів, які перебувають в АТО. Вражені прослуханими розповідями, діти з відкритою душею відгукнулися на патріотичний заклик: «Слава Україні!»
Переглядів: 300 | Додав: FAB | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: