Головна » 2013 » Лютий » 13 » Зі святом – Першого дзвоника
23:40
Зі святом – Першого дзвоника

Перше вересня – це завжди радісний, хвилюючий і важливий день. Це – свято надій і сподівань. Для учнів – сподівання на нові здобутки і відкриття, для батьків –  на успіхи і звершення своїх дітей, для педагогів – на здібних і талановитих вихованців.


   І ось теплий вересневий ранок наповнюється звуками першого дзвоника. Сьогодні вулиці села розквітли від дитячого щебету, юнацьких посмішок і чарівних букетів чудових осінніх квітів. Уся ця краса крокує до старенького приміщення школи, яка немов і сама розквітла до свята.

   День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності, яке ніколи не втрачає свого яскравого колориту, високої емоційності, хвилюючої атмосфери.

   Особливим цей день є для першокласників, які вперше сядуть за парти. Завжди шлях в незвідане, нове – захоплюючий і цікавий. Цього року Великопобіянська школа поповнилась новими учнями. До школи з дитячого садочка прийшло 6 дітей, 4 хлопчики і 2 дівчинки. Схвильовані , та водночас радісні вони визирають із-за великих букетів квітів, радісними очима дивляться на своїх батьків та зацікавлено -  на свою першу вчительку Проценко Марію Григорівну. Вчителька радо привітала своїх майбутніх вихованців і, мов квочка пригорнула до свого теплого, лагідного і надійного крила.

   Останній перший дзвоник пролунав до найстарших школярів. Всі їм також бажають глибоких міцних знань і здійснення задуманих планів і мрій на порозі їхнього дорослого життя.

  Щиросердечні слова подяки в цей день ми бажаємо учителям за їхню невтомну працю, тепло їхніх сердець, яке вони віддають своїм дітям. А усі діти, яких вони навчають, стають своїми, рідними, яким слід віддавати всі сили і знання.

Переглядів: 468 | Додав: StanS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: