Головна » 2014 » Березень » 12 » Вічний живий голос
01:22
Вічний живий голос

Для кожної людини дуже важливо залишити після себе слід на землі. Для письменника таким «слідом» є його твори. Саме тому він прагне писати так, щоб його слово не залишало байдужим жодне серце не тільки сучасників, а й представників майбутніх поколінь.

     Що стосується Лесі Українки, то можна з впевненістю казати про те, що творчість поетеси примушує хвилюватися кожного читача, глядача – будь-кого, хто мав щастя ознайомитися з безсмертними творами видатної українки.

     До особистості Лесі Українки й до сьогодні зберігся стійкий інтерес. Доказом невгасаючої актуальності її творчості  та постійного інтересу до неї як людини став проведений у нашій школі усний журнал «Вічний живий голос», присвячений Дочці Прометея.

     Затамувавши подих, сприймали школярі кожне слово із безсмертних рядків нашої Лесі. Учні 7-10 класів, перегортаючи сторінки усного журналу, провели слухачів стежинками життєвого шляху письменниці, словами із творів Лесі вели шляхами її боротьби за правду, справедливість, вільне життя українців.

     І нехай минають роки, десятиліття, століття , ми впевнені, захоплення творчістю поетеси-безсмертної Дочки Прометея – ніколи не згасне.




Переглядів: 379 | Додав: FAB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: