Головна » 2014 » Березень » 4 » Тиждень рідної мови
22:46
Тиждень рідної мови

У Великопобіянській  ЗОШ І-ІІІ ступенів з 17.02.14 по 21.02.14. проходив Тиждень рідної мови.

   Мова – наймогутніший Учитель життя, це велике досягнення людства. Вона у кожного народу своя. І дуже важливо для людського спілкування добре знати мови інших народів. Але найперше потрібно досконало знати свою рідну мову.

   Щоб учні поповнили знання про рідну мову, більше її полюбили, щоб кожному хотілося вас слухати й самому навчитися добре володіти рідною мовою, у рамках Тижня рідної мови у школі було проведено ряд заходів, у яких узяли участь учні 5 – 11 класів.

   Так тиждень розпочався тематичною лінійкою до Міжнародного дня рідної мови, оформлена книжкова виставка « Книга – джерело культури». Проведено конкурс «Кращий декламатор» . Цікаво проходила  мовна гра  «Лінггвістичний ігроленд» між учнями 6 та 7 класів. Учні продемонстрували  достатній рівень знань з рідної мови.

   Ми, вчителі української мови Христофорова К.О, Гребенюк О.В, Саміляк Т.В, переконані.  що учні нашої школи своїми серцями і душами відчули, яка красива та мелодійна наша мова. Вона — гордість українців всього світу. Бо ми нею розмовляємо, думаємо, пишемо, читаємо. Без неї не уявляємо свого існування, як без України.

 

Переглядів: 399 | Додав: FAB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: