Головна » 2013 » Квітень » 15 » Семінар початкових класів
02:25
Семінар початкових класів

14 Березня у Великопобіянській ЗОШ І-ІІІст. відбувся семінар початкових класів на тему: « Розвиток математичних здібностей учнів1-4 класів». Його метою було розкрити творчі здібності учнів на уроках математики.

Наша школа радо зустріла гостей. Семінар розпочався з візитки, де школярі продемонстрували свої артистичні здібності.

  Відкритий урок з математики на тему «Утворення числа 100…» підготувала і провела молодий спеціаліст, класовод 1класу Петрова О.В. Присутні були приємно вражені розмаїттям дидактичного матеріалу і разом з першокласниками побували в гостях у дівчини Весни.

  Другий урок математики на тему «Множення суми на число. Розв’язування задач двома способами.», провела досвідчений педагог Жара М.В. Учні 3 класу на протязі уроку подорожували морським океаном і виконували ряд цікавих і захоплюючих завдань.

  Математичний КВК підготувала разом із своїми вихованцями класовод 4 класу Боднар Г.В. Гра учасників так захопила глядачів, що і не помітили як швидко промайнув час.

Вчителі Жара М.В. та Снятинська Г.В. підготували презентацію теоретичних питань по розвитку математичних здібностей учнів.

  Заключне слово мала методист райво Заторжинська В.М., яка подякувала за змістовно підібраний матеріал до проведеного семінару і закликала всіх присутніх до творчої співпраці: збагачувати свій досвід новими напрацюваннями, приділяти увагу невстигаючим учням; обирати нові форми і методи робити з обдарованими дітьми.
Переглядів: 416 | Додав: StanS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: