Головна » 2013 » Грудень » 5 » Дивись на нас, як на рівних
00:20
Дивись на нас, як на рівних

Акція «Подаруй частинку серця»

Людина і світ!.. Сутність людини та сенс людського життя – ці питання обов’язково маємо ставити ми учителі перед нашими вихованцями.

Мало народитися людиною, нею треба стати. Справжня людина виражає себе в переконаннях і почуттях, волі та прагненнях, у ставленні до інших і себе, у здатності любити. Кожна людина має свій індивідуально усвідомлений сенс життя. Одні вбачають його у праці, другі -  в коханні, треті – у самовдосконаленні, пізнанні, четверті  - в боротьбі, п’яті - у служінні Богові, дехто – у співчутті та милосерді.

3грудня – Міжнародний день людей із обмеженими фізичними можливостями, День інвалідів. Цього дня завдання кожного згадати, подарувати «частинку серця», бути милосердним до кожного із них. Таке завдання поставили перед собою волонтери нашої школи. В рамках акції «Подаруй частинку серця» волонтери загону «Милосердя» відвідали на дому інвалідів дитинства нашого села, людей із обмеженими фізичними можливостями,та подарували їм солодощі.

Класними керівниками Христофоровою К.О.,Гашиною О.О.,Поліщуком О.В. та класоводами  Жарою М.В., Петровою О.В.проведені уроки доброти «Дивіться на нас, як на рівних»


Переглядів: 437 | Додав: FAB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: