Головна » 2015 » Лютий » 21 » Тиждень математики у Великопобіянській ЗОШ І-ІІІ ст.
18:58
Тиждень математики у Великопобіянській ЗОШ І-ІІІ ст.
Звіт тижня математики

Предметний тиждень з математики був проведений з 16.02.2015 по 20.02.2015 р., з метою розвитку інтересу учнів до предмета, логічного мислення та самостійності, встановлення міжпредметних зв'язків, поглиблення знань учнів з математики, виховання згуртованості, поваги до товаришів, до їхньої думки. Керівники: Яковенко О.Б., Буяновська Р.Г. Протягом тижня була проведена низка математичних заходів, які охопили майже всіх учнів.
У понеділок була проведена святкова лінійка до відкриття тижня математики, в якій задіяні були учні 5 та 9 класів. Впродовж дня також розв’язували цікаві, нестандартні задачі з математики. У вівторок був проведений математичний атракціон для учнів 5-6 класів. Найактивнішими були учні 5 класу Косовський В., Бойко В., та учні 6 класу Яцюк В., Маримора А., Тернавський Д. У середу був проведений математичний калейдоскоп для учнів 9-11 класів. Найкраще проявили свої знання Юзвик І., Лучкова І., Поліщук А., Буяновський В., та Жовнір А.. У четвер проходила математична вікторина-змагання між 7-8 класами, за результатами якої перемогу здобули учні 7 класу. У п’ятницю проходив математичний вечір «Калейдоскоп задач, чисел та логіки». Особливо відзначились учні 11 класу, а саме Поліщук А., Буяновський В. та Глуховата А..
У рамках тижня у Великопобіянській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд запланованих заходів. Різноманітність заходів мала великий вплив на учнів, розвивала інтерес до вивчення та стимулювання творчої праці вчителів та учнів.
Математику тому вивчати треба, що вона розум до ладу приводить» М.Ломоносов

Переглядів: 365 | Додав: FAB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: